Spring naar inhoud

Première Misschien wisten zij alles 26 januari 2020

Ontwerp en houtsnede: Rogier Willems

 

DE PREMIERE IS UITVERKOCHT!

De extra voorstelling op zondag 9 februari in theater Onder de Linden in Middenbeemster is ook uitverkocht.

Op 26 januari vindt de première plaats van het vertelconcert Misschien wisten zij alles! In dit programma smeedt Floor Wittink verhalen van Toon Tellegen en muziek van onder meer Schubert, Bach en Ravel samen. De schoonheid van deze muziek gecombineerd met de lichte en toch melancholische absurdistische manier van vertellen van Toon Tellegen, maken dit tot een uniek vertelconcert. Zichzelf begeleidend op piano en saxofoon speelt en vertelt Floor enkele van de 214 intieme, filosofische en soms absurdistische verhalen over de mier en andere dieren uit het gelijknamige boek van deze schrijver en dichter.

Floor speelt haar première in het intieme theater Onder de Linden in Middenbeemster; één van de mooie Noord-Hollandse dorpjes even boven Amsterdam.
Tijd: 15.00 - 16.45

Uitverkocht

'Ik vind het prachtig! en hoop dat je dit programma vaak zult kunnen uitvoeren' Toon Tellegen

'Een verrassende voorstelling. Een mooie manier om naar deze schitterende verhalen te luisteren. Een waar genoegen om naar je te kijken en luisteren. Echt genieten, dank je wel.' De vijf zussen (Lia)

'Floor, we hebben geweldig genoten. Dank' Aagje en Rien

'Je laatste try out? Dit is een uitstekende start! Heerlijk om mijn loopbaan als neerlandicus te beeindigen met literatuur en cultuur! Dank je wel Floor, dank je wel Toon Tellegen. Arnold

'Mooie muziek, een heel prettige stem, verhalen om over na de denken. Kortom, mooi.
Eveline

'Wat een prachtige verhalen en mooie muziek! Ik heb ervan genoten!'
Mieke