Workshop Free Your Play

 82,00

Speel je nooit uit je hoofd? En is improviseren iets waar je je niet aan waagt? In deze workshop spelen we een paar leuke en simpele stukken met begeleidingsstrack; van een Blues via een Bossa tot aan licht klassiek.
Je leert welke stappen je kunt gebruiken om uit je hoofd te spelen. Daarnaast gaan we improviseren en leer je verschillende manieren waarop je dit kunt aanpakken. Technische speeltips mag je ook stellen deze dag.

Deze workshop is voor verschillende niveaus toegankelijk en is vooral bedoeld voor spelers die weinig tot geen ervaring hebben met uit het hoofd spelen en improviseren of dit spannend vinden. Ook als je wel veel ervaring hebt, maar je wil graag oefenen om zo je zenuwen de baas te worden kan deze dag nuttig zijn. Verder gaan we lekker samenspelen, alles dus uit het hoofd!

Floor Wittink is uitvoerend musicus klassiek saxofoon en ademcoach. Naast het geven van concerten heeft ze jarenlange ervaring in het geven van lessen en workshops over saxofoonspelen, muziek overbrengen en over de ademhaling.

  • Wanneer: 24 en 25 juni (dit zijn dezelfde workshops dus kies er één)
  • Tijd: 13.30 – 16.30
  • Waar: De Keyserin (aan de kerk vast), Middenweg 148 Middenbeemster
  • Prijs: €82, tot 15 mei betaal je €72
  • Overig: koffie en thee inbegrepen, parkeren gratis en voor de deur
Categorie: Tags: , , ,

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Free Your Play” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *