Zeven verhalen voor het slapen gaan

Elke dag een muziekverhaaltje voor het slapen gaan in je inbox

Deze muziekverhalen komen uit het programma Misschien wisten zij alles waarin de geliefde dierenverhalen van Toon Tellegen tot één geheel zijn gemaakt met (bestaande) klassieke muziek. Floor Wittink vertelt en begeleidt zichzelf op piano en saxofoon.
Bij aankoop van deze videoserie ontvang je een week lang elke dag een mail in je inbox met daarin een muziekverhaal! Om alleen of met je gezin of partner te bekijken en te beluisteren.

Deze videoserie is ook erg leuk om als cadeau te geven! Stuur mij een mail met daarin je eigen naam én naam en mailadres van degene aan wie je de verhalen cadeau wilt doen. Ik stuur je dan een betaalverzoek en stuur het cadeau op naar de gelukkig met een feestelijke introductie.

 

 

‘Het boek Misschien wisten zij alles van Toon Tellegen inspireerde mij, Floor Wittink, tot het maken van een vertelconcert. Ik combineerde deze leuke dierenverhalen met prachtige, bestaande, klassieke muziek. De muziek paste ik zodanig aan dat ze helemaal samenvalt met de tekst.
Ik besloot zelf te spelen én te vertellen, om zo een mooie en unieke eenheid te creëren tussen tekst en muziek. Gaandeweg heb ik componist en arrangeur Wijnand van Klaveren gevraagd om ook mee te werken aan dit project. Zo ontstonden ook nieuwe composities, speciaal gemaakt voor het betreffende verhaal.’
Lees verder

 

Misschien wisten zij alles – T.Tellegen
Uitgeverij – Querido