Zeven verhalen voor het slapen gaan

Elke dag een verhaal voor het slapen gaan in je inbox uit het geliefde boek ‘Misschien wisten zij alles’ van Toon Tellegen. Een verhaal dat bovendien wordt begeleid met klassieke muziek op piano en saxofoon van componisten als Johan Sebastian Bach, Erik Satie en Franz Schubert. Musicus Floor Wittink vertelt en speelt en doet dat zelfs tegelijkertijd.

Het is ook mogelijk deze verhalen cadeau te doen: ik stuur dan een feestelijk bericht met de aankondiging van het cadeau. Stuur mij dan een bericht vóór je de aankoop doet.

 

Vertelconcert Misschien wisten zij alles

Het boek Misschien wisten zij alles van Toon Tellegen inspireerde mij, Floor Wittink, tot het maken van een vertelconcert. Ik combineerde deze leuke dierenverhalen met prachtige, bestaande, klassieke muziek. De muziek paste ik zodanig aan dat ze helemaal samenvalt met de tekst.
Ik besloot zelf te spelen én te vertellen, om zo een mooie en unieke eenheid te creëren tussen tekst en muziek. Gaandeweg heb ik componist en arrangeur Wijnand van Klaveren gevraagd om ook mee te werken aan dit project. Zo ontstonden ook nieuwe composities, speciaal gemaakt voor het betreffende verhaal.  Lees verder

Misschien wisten zij alles – T.Tellegen
Uitgeverij – Querido