OP ADEM KOMEN

"Ik ben simpelweg heel enthousiast over Op Adem Komen. Erg fijn qua stem, sfeer, rust, helderheid.
Ik dacht dat ik als Oefentherapeut Cesar en Stembevrijder best veel wist over de ademhaling. Heb in het verleden zelfs mensen behandeld met hyperventilatie- en spanningsklachten. Toch leer ik weer allerlei nieuwe dingen via jouw opnames. Inspirerend! En ik vind het kalmerend en ruimtegevend werken. Kortom, ik ben erg positief!"
Inge Berkhout

Op Adem komen bestaat uit vijf verschillende tracks met daarin begeleide oefeningen voor een goede nachtrust, een ontspannen en positief begin van de dag, mentaal in balans komen, voor succesvol optreden en om ruimte te creëren voor een gezonde ademhaling.
De tracks kunnen met én zonder muziek worden beluisterd.
De combinatie met muziek versterkt de oefeningen en de begeleidende stem van Floor Wittink. Zij combineert als professioneel musicus en verteller al langer muziek met woorden dus het uitzoeken van de muziek, het maken en inspreken van de tekst en het tot één geheel maken is voor haar een waar feestje. Zeker omdat ze ook nog eens opgeleid ademcoach is.
Inclusief een bonus energizer ontvang je in totaal 13 tracks met zes verschillende  meditatieve oefeningen.

Je ontvangt:

Vijf verschillende tracks, met én zonder muziek + bonus energizer.
In totaal 13 tracks van elk 5-10 minuten
Ontworpen en ingesproken door musicus, verteller en ademcoach Floor Wittink
Extra uitleg over de herkomst en gebruik van de ademoefeningen
Deze opnames zijn ontstaan omdat ik, Floor Wittink, ademoefeningen wilde combineren met muziek en met tekst die je helpen rustig te worden of een bepaalde mindset te creëren. Zelf vind ik het best lastig om rustig te zitten en niet door te draven. Een begeleide oefening helpt mij daarbij.
Daarnaast ken ik als musicus maar al te goed de zenuwen voorafgaand aan een optreden. Ik heb daarin verschillende manieren uitgeprobeerd om rustig en gefocust het podium op te gaan.
Een goede nachtrust is heel belangrijk en ademhaling kan daar heel goed bij helpen. Bonus is het verminderen van het snurken! Een ideale begeleiding daarbij had ik nog niet gevonden. Net als bij het opstaan. Ik vind het heel prettig om dan even te zitten, te ontspannen en mentaal mijn dag voor te bereiden.
Nu heb ik mijn eigen begeleidingen gemaakt. De kracht van muziek is groot, mits deze goed is gekozen. Niet de dramatisch of zwaar en ook niet te zemelig. Ik denk dat ik daarin ben geslaagd, maar oordeel vooral zelf.
De invloed van de adem op de gezondheid is groot. ik heb uitsluitend oefeningen gekozen die zich al geruime tijd hebben bewezen en soms ook wetenschappelijk zijn onderzocht op stressverlagende werking.
Bij aankoop van de oefeningen krijg je ook enige uitleg van de oefeningen die ik gebruik.

Voordelen op een rij:

Meer ontspanning, minder stress

Goede nachtrust

Succesvol optreden/presenteren

Meer ruimte voor gezond ademen

Positieve energie!

Bestel en kom Op Adem

Voor €29 heb je deze tracks voor altijd in je bezit.

Proberen? Beluister via deze link gratis de OCHTEND -OP ADEM KOMEN