Op Adem Komen

1 klantbeoordeling

 29,00

Op Adem komen bestaat uit vijf verschillende tracks met daarin begeleide oefeningen voor een goede nachtrust, het begin van de dag, in balans komen, succesvol optreden en gezond ademen.
De tracks kunnen met én zonder muziek worden beluisterd.
De combinatie met muziek versterkt de oefeningen en de begeleidende stem van Floor Wittink. Zij combineert als professioneel musicus en verteller al langer muziek met woorden dus het maken en inspreken van deze opnames is voor haar een waar feestje. Zeker omdat ze ook nog eens opgeleid ademcoach is.
Inclusief een bonus energizer ontvang je in totaal 13 tracks met zes verschillende  meditatieve oefeningen van elk 5-10 minuten. Juist doordat ze kort zijn kun je ze makkelijk toepassen.
Deze opnames zijn ontstaan omdat ik, Floor Wittink, ademoefeningen wilde combineren met muziek en met tekst die je helpen rustig te worden of een bepaalde mindset te creëren. Zelf vind ik het best lastig om rustig te zitten en niet door te draven. Een begeleide oefening helpt mij daarbij.
Daarnaast ken ik als musicus maar al te goed de zenuwen voorafgaand aan een optreden. Ik heb daarin verschillende manieren uitgeprobeerd om rustig en gefocust het podium op te gaan.
Een goede nachtrust is heel belangrijk en ademhaling kan daar heel goed bij helpen. Bonus is het verminderen van het snurken! Een ideale begeleiding daarbij had ik nog niet gevonden. Net als bij het opstaan. Ik vind het heel prettig om dan even te zitten, te ontspannen en mentaal mijn dag voor te bereiden.
Nu heb ik mijn eigen begeleidingen gemaakt. De kracht van muziek is groot, mits deze goed is gekozen. Niet de dramatisch of zwaar en ook niet te zemelig. Ik denk dat ik daarin ben geslaagd, maar oordeel vooral zelf.
De invloed van de adem op de gezondheid is groot. ik heb uitsluitend oefeningen gekozen die zich al geruime tijd hebben bewezen en soms ook wetenschappelijk zijn onderzocht op stressverlagende werking.
Bij aankoop van de oefeningen krijg je ook enige uitleg van de oefeningen die ik gebruik.
De voordelen op een rij van deze opnames:
  • Meer ontspanning, minder stress
  • Goede nachtrust
  • Succesvol optreden/presenteren
  • Meer ruimte voor gezond ademen
  • Positieve energie!

1 beoordeling voor Op Adem Komen

  1. Franzis-Paula Maas

    Heb al meerdere van deze korte meditaties/oefeningen gedaan, heel makkelijk, rustgevend en vooral niet opdringerig in muziek of stem. Floor heeft een vriendelijke heldere stem, de aanwijzingen zijn simpel en duidelijk. Fijn dat er zoveel keuzes zijn, met en zonder muziek en ook voor verschillende momenten op een dag. iedere keer voelt het toch weer anders. Ik denk dat ik er nog vaak gebruik van ga maken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *