Skip to main content

Doneer je een kopje koffie?

Het maken van een podcast is tijdrovend. Ik heb het er graag voor over, omdat ik het ontzettend leuk vindt om mijn gasten te ontmoeten en ze het hemd van het lijf te kunnen vragen.
Maar het doel is vooral om kennis te verspreiden en jou te inspireren! Gezien het aantal downloads en de positieve reacties lukt dat aardig goed en daar ben ik blij mee.
Voor het maken van een podcast bestaat geen vergoeding en ik wordt niet gesponsord door een bedrijf. Het zou mij enorm helpen om steun te ontvangen voor het maken van deze podcast. Dit maakt het makkelijker om door te gaan met het opnemen van nieuwe afleveringen en de onkosten als de hosting van de podcast en de reiskosten te kunnen dekken.

Alvast erg bedankt!
Floor Wittink

ValutaBedrag

adem voor blazers, zangers & sprekers -7-23