Workshops voor organisaties

Ademhaling

Ben je opzoek naar een workshop en/of talk over de fascinerende ontdekkingen over de ademhaling? Adem is hot: steeds meer dringt door in onze samenleving hoe we ons beter kunnen ontspannen of juist activeren en  concentreren door de ademhaling. En welke enorme impact het heeft op onze gezondheid.
Floor vertelt erover en laat voorbeelden zien en horen uit de muziek; zangers en blazers zijn immers specialisten in het laten klinken van de adem.
Je kunt ook direct mee ervaren met een paar simpele maar doeltreffende oefeningen, die je altijd kunt blijven toepassen. Deze oefeningen helpen je effectief te werken, beter te spreken, of gewoon lekkerder in je vel te zitten.

Tune In muziekworkshop

Samen muziek maken is een geweldige ervaring en niet alleen voorbehouden aan mensen die een instrument bespelen: de Tune In workshop heeft de tools om ook zonder muzikale vooropleiding te kunnen samenspelen!
Samenspelen is niet alleen leuk om te doen, maar heeft vele gunstige neveneffecten. Dit maakt het een ideale werkvorm voor organisaties met als doel energie en creativiteit te laten stromen en saamhorigheidsgevoel te versterken.

Als verrassingsactiviteit hebben we met het hele team - met veel lol- een korte, maar krachtige muzikale workshop gedaan. Floor begeleidt het geheel met een rust en vanzelfsprekendheid waardoor iedereen als vanzelf meedoet. En het resultaat was ook nog eens boven verwachting. Een aanrader!

Wanda Kraal

Zo klink je als muziek

Hoe klink je als muziek? Hoe maak je verbinding, en hoe laat je je stem goed klinken? Vanuit mijn ervaring als professioneel musicus en verteller laat ik je dit ervaren en geef ik je oefeningen mee zodat je ook na de workshop je kunt blijven ontwikkelen.

(Wat vond je Top aan de workshop? )
'De combinatie van wetenschappelijke achtergrond en oefeningen'
Verhelderende uitleg, zeer praktische en leerzame tips'

'Veel tips die je meteen kunt toepassen en waarvan je meteen effect voelt.'
'Prettig rustige presentatie, helder en praktisch toepasbaar en goed ingegaan op de vragen'
'De spreekster is professioneel en heeft veel kennis van zaken'

Stichting Werken voor elkaar

Opdrachtgevers: GITP, KPMG Amstelveen, Pharos Expertisecentrum Gezondheidsverschillen, het Wegloophuis Utrecht, de Dutch Cycling Embassy, de Protestantse Theologische Universiteit Kampen, de School voor Coaching, Social Sunday en de Utrecht Experience.

Floor Wittink

Zullen we een kopje koffie drinken?

Heb je een idee, project of plan? Ik overleg graag over de mogelijkheden!