Skip to main content

Workshops voor organisaties

'De combinatie van wetenschappelijke achtergrond en oefeningen vond ik goed'

“Verhelderende uitleg, zeer praktische en leerzame tips'”

“'Prettig rustige presentatie, helder en praktisch toepasbaar en goed ingegaan op de vragen'”

“'De spreekster is professioneel en heeft veel kennis van zaken'”

“'Veel tips die je meteen kunt toepassen en waarvan je meteen effect voelt.'”

Stichting Werken voor elkaar
Opdrachtgevers:
GITP – St. Werken voor elkaar – KPMG Amstelveen –  Pharos Expertisecentrum Gezondheidsverschillen – het Wegloophuis Utrecht – de Dutch Cycling Embassy – de Protestantse Theologische Universiteit Kampen – de School voor Coaching – Social Sunday – Utrecht Experience.

Een duurzame investering

Zo min mogelijk ziekteverzuim, een hoge productiviteit en een prettige samenwerking. Welke organisatie wil dat niet?

Toch kan een werkomgeving, of kunnen persoonlijke omstandigheden, leiden tot stress.
Ademhaling is een onmisbare tool om de gevolgen van stress te verlichten en soms zelfs te helpen voorkomen. En als je erin slaagt in balans te blijven ondanks de stress, kun je moeilijkheden ook effectiever oplossen.

Daarom is een investering in een workshop over de ademhaling een duurzame!

De volgende workshops zijn ideaal voor een een gezondheidsweek, een heisessie of andere investering in de vitaliteit van je medewerkers:

Workshop Stressreductie

Stress is een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim en gezondheidsproblemen. De ademhaling is een onmisbare schakel om in balans te komen en te blijven. Maar het merendeel van de mensen weet niet hoe weer terug te komen tot een gezonde ademhaling.
In deze workshop leer je hoe de ademhaling reageert op stress en hoe je de ademhaling kan inzetten om in balans te komen. Naast theorie zijn er praktische oefeningen. De oefeningen maken je zowel bewust als dat ze helpen om weer in balans te komen.

Workshop Ademruimte

In deze workshop leer je hoe je jezelf ruimte kunt geven. Hoe voelt het om ontspannen te zitten in plaats van met opgetrokken schouders? Hoe voelt het om de ademhaling te laten komen in plaats van te halen? Dit is een ‘lekkere’workshop zonder veel uitleg en met zachte oefeningen die een diepgaand resultaat kunnen hebben.

In de workshops worden instructies gegeven die het lichaam en het bewustzijn uitnodigen. Elke deelnemer zal hierop anders reageren en iets anders mee naar huis nemen. Adem is geen trucje maar een spiegel en een tool. Voor iedereen zal er een gouden tip of een fijn ontspannen gevoel het resultaat zijn van deze workshop!

Workshop Pak het podium

Een gezonde ademhaling betekent een flexibele ademhaling. Op alles wat je voelt en doet reageert de ademhaling. Bij een optreden, presentatie, of simpelweg het jezelf voorstellen in een groep zal de ademhaling reageren door sneller en hoger te zijn. In deze workshop leer je hoe je desondanks je zenuwen en stem onder controle houdt en niet als het ware opstijgt. Zeer fijn als je dit direct bij je volgende presentatie of gesprek kunt toepassen!

Graag overleg ik over de mogelijkheden voor jouw organisatie!

“Ik geef graag workshops; ik geniet ervan om in korte tijdspanne iets mee te geven. Om te inspireren en in beweging te zetten. Om me in te leven in de groep die ik voor me heb en om iets wat ingewikkeld is zo helder mogelijk over te brengen. Mijn doel hierbij is om te helpen met balans in een wereld vol drukte en stress. Om tools aan te reiken die voor iedereen bruikbaar zijn om aan de dagelijkse routine toe te voegen of als het nodig is. Zodat we ons kunnen blijven verbinden met elkaar en oog hebben voor een mooiere wereld.”

Floor Wittink