Skip to main content

Workshops
Presentaties

Workshops voor organisaties

Ademhaling

Ervaren medewerkers hoge werkdruk of andere vormen van stress? De ademhaling is een manier om snel en effectief je systeem tot rust te brengen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een bètablokker heeft het geen bijwerkingen en brengt het je dichter bij jezelf in plaats van dat je de connectie met je lichaam verliest.

Ik heb door mijn ervaring als saxofoniste en workshopleider inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met mensen helpen goed te ademen. Met mijn kennis als ademcoach vul ik dat aan met belangrijke kennis over de invloed van adem op ons autonome zenuwstelsel. Na deze workshop snap je hoe je met je ademhaling respectievelijk het rem- en het gaspedaal van je lichaam indrukt, welke oefeningen jou op welk moment het beste helpen en heb je meer bewustzijn van hóe je ademt en weet je hoe je dat kunt verbeteren.

'De combinatie van wetenschappelijke achtergrond en oefeningen vond ik goed'
Verhelderende uitleg, zeer praktische en leerzame tips'
'Veel tips die je meteen kunt toepassen en waarvan je meteen effect voelt.'
'Prettig rustige presentatie, helder en praktisch toepasbaar en goed ingegaan op de vragen'
'De spreekster is professioneel en heeft veel kennis van zaken'

Stichting Werken voor elkaar
Opdrachtgevers: GITP, St. Werken voor elkaar, KPMG Amstelveen, Pharos Expertisecentrum Gezondheidsverschillen, het Wegloophuis Utrecht, de Dutch Cycling Embassy, de Protestantse Theologische Universiteit Kampen, de School voor Coaching, Social Sunday en de Utrecht Experience.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Floor Wittink

Heb je een idee, project of plan? Ik overleg graag over de mogelijkheden!