Workshops
Presentaties

Workshops voor organisaties

Ademhaling

Ben je opzoek naar een workshop en/of talk over de fascinerende ontdekkingen over de ademhaling? Adem is hot: steeds meer dringt door in onze samenleving hoe we ons beter kunnen ontspannen of juist activeren en  concentreren door de ademhaling. En welke enorme impact het heeft op onze gezondheid.
Floor vertelt erover en laat voorbeelden zien en horen uit de muziek; zangers en blazers zijn immers specialisten in het laten klinken van de adem.
Je kunt ook direct mee ervaren met een paar simpele maar doeltreffende oefeningen, die je altijd kunt blijven toepassen. Deze oefeningen helpen je effectief te werken, beter te spreken, of gewoon lekkerder in je vel te zitten.

'De combinatie van wetenschappelijke achtergrond en oefeningen vond ik goed'
Verhelderende uitleg, zeer praktische en leerzame tips'
'Veel tips die je meteen kunt toepassen en waarvan je meteen effect voelt.'
'Prettig rustige presentatie, helder en praktisch toepasbaar en goed ingegaan op de vragen'
'De spreekster is professioneel en heeft veel kennis van zaken'

Stichting Werken voor elkaar
Opdrachtgevers: GITP, St. Werken voor elkaar, KPMG Amstelveen, Pharos Expertisecentrum Gezondheidsverschillen, het Wegloophuis Utrecht, de Dutch Cycling Embassy, de Protestantse Theologische Universiteit Kampen, de School voor Coaching, Social Sunday en de Utrecht Experience.

Muziekworkshop

Samen muziek maken is een geweldige ervaring en niet alleen voorbehouden aan mensen die een instrument bespelen: deze workshop heeft de tools om ook zonder muzikale vooropleiding te kunnen samenspelen!
Samenspelen is niet alleen leuk om te doen, maar heeft vele gunstige neveneffecten. Dit maakt het een ideale werkvorm voor organisaties met als doel energie en creativiteit te laten stromen en saamhorigheidsgevoel te versterken.

Als verrassingsactiviteit hebben we met het hele team - met veel lol- een korte, maar krachtige muzikale workshop gedaan. Floor begeleidt het geheel met een rust en vanzelfsprekendheid waardoor iedereen als vanzelf meedoet. En het resultaat was ook nog eens boven verwachting. Een aanrader!

Wanda Kraal

Bekijk de online cursus Moeiteloos ademen in de praktijk

  • Leer gezond ademen

  • Je energie managen

  • Beter spreken

Zullen we een kopje koffie drinken?

Floor Wittink

Heb je een idee, project of plan? Ik overleg graag over de mogelijkheden!