Boek ‘Hoe je als muzikant een bloeiende lespraktijk opbouwt’

 22,90

‘Floor Wittink, saxofonist, eigenaar van een eigen Saxschool en auteur van ‘Spelen vanuit je hart’, schreef met dit boek een zeer waardevol en nuttig document voor muziekdocenten met een eigen lespraktijk. In nog geen 100 pagina’s komen alle essentiële onderdelen uit de muziekles aan bod. Hoe geef je les? Werk je met een vaste methode of is het beter zelf je methode te ontwikkelen en waarom dan? Een groot deel van het boek geeft aandacht aan het vasthouden van de motivatie van de leerlingen, een item dat elke docent zal herkennen. Waardevolle tips en voorbeelden met goede argumentatie waarom iets wel of niet werkt.
Thuis oefenen, nog zo’n onderwerp waar je als docent danig mee kunt worstelen in relatie tot je leerlingen – en dan met name hun voortgang -, en waarover heel praktisch toepasbare dingen vermeld worden. Maar ook het zakelijk ondernemerschap komt aan de orde.
Een korte bronnenlijst met werken waaraan ook in het boek gerefereerd wordt, sluit het boek af. Een must voor elke muziekdocent.’
Carol Tummers, recensent NBD Biblion

Titel: Hoe je als muzikant een bloeiende lespraktijk opbouwt
Formaat 140 x 215 mm en het aantal pagina’s 96
Prijs: €19,90
Isbn: 9789461550361

 

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boek ‘Hoe je als muzikant een bloeiende lespraktijk opbouwt’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *